Amortizeri i opruge

31

Marka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprijekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vješanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svijetu. Na slobodnom tržištu autodijelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom svijeta.
   

l002

BILSTEIN je svjetski autoritet u inovacijama i kvaliteti amortizera i sustava ovjesa te partner u opremanju automobila najpoznatijih svjetskih proizvođača. S tradicijom pobjeda u automobilizmu (Formula 1, Mille Miglia, NASCAR, DTM, 24h LeMans...) BILSTEIN je neizbježan partner u auto utrkama i dobavljač vodećih svjetskih tuning kuća. BILSTEIN proizvodi 40.000 amortizera dnevno te asortimanom pokriva 95% vozila, u sportskom i standardnom programu.
   
l003 QUINTON HAZELL postoji od 1946. sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Snabdijeva svjetsko tržište veoma širokom paletom proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju ISO14001 standard. QH proizvodi se u sve većem broju ugrađuju pri proizvodnji automobila zahvaljujući prepoznatljivom OE kvalitetu.
   

8

FAI Automotive engleski je proizvođač sa 40-godišnijim iskustvom u proizvodnji rezervnih autodijelova. Svojom ponudom pokrivaju kompletan putnički i program lakih komercijalnih vozila evropskih i japanskih proizvođača, a ponuda obuhvata vijke za pričvršćivanje glave motora, zaptivače, grijače, opruge, karike, remenje, pumpe i termostate. Rezervni dijelovi ovog proizvođača prave se po sistemu „sve za sve“ i pružaju odličan odnos cijene i kvaliteta.

Pošaljite upit

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17