Brisači

champion

Više od 100 godina, CHAMPION je jedan od najpoštovanijih svjetskih brendova, osiguravajući široku paletu auto dijelova namenjenih brzom servisu. Svjetski je lider u proizvodnji i ponudi svjećica, filtera, brisača, i drugih komponenti, kako za prvu originalnu  tako i za naknadnu ugradnju.
   

swf

SWF je poznata njemačka tvrtka koji se već dugi niz godina bavi proizvodnjom ručica brisača i žmigavaca, polužja brisača, motora brisača te metlica brisača. Zbog svoje izuzetne kvalitete SWF se nalazi u prvoj ugradnji poznatih europskih proizvođača vozila kao što su: Audi, Alfa Romeo, Volkswagen, Mercedes Benz, BMW, Peugeot, MAN..
   

valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu. Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo. Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.
   
bosch Rezervni dijelovi Bosch oduševljavaju svojim kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom. U serijsku proizvodnju kreću tek nakon što ispune vrlo strogo postavljene uslove. Sa najsavremenijim sijalicama, metlicama brisača i kočionim sistemima, Bosch nudi visoko kvalitetne rezervne dijelove za sigurniju i udobniju vožnju. Dostupni su za gotovo sve vrste vozila u istom prvoklasnom kvalitetu kao dijelovi originalne ugradnje.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17