Dijelovi karoserije

depo

Depo je kompanija koja je od 1977. fokusirana na razvoj i proizvodnju automobilske svjetlosne opreme. Danas su njihovi proizvodi dostupni širom svijeta i prepoznatljivi na tržištu. Kvaliteta i inovacija su ključni aspekti kako bi ostali ispred konkurenata u automobilskoj industriji. Depo se zalaže za neprekidno usavršavanje, te su proteklih godina certifikovani od strane nekoliko standardiziranih organizacija. Upravo je to njihova prednost da se uz visoko kvalifikovanu radnu snagu može osigurati kupcima najbolji kvalitet auto dijelova.
   

11

Hella od davne 1899. godine postavlja smjernice u tehnologiji osvjetljenja i elektronike. Njihove proizvode odlikuje kvalitet bez greške i potpuna bezbjednost i komfor pri vožnji. Kao proizvođač za automobilsku industriju, Hella spada u 50 najboljih svjetskih dobavljača dijelova za automobilsku industriju čiji su korisnici svi vodeći proizvođači vozila, ali i kupci na slobodnom tržištu autodijelova.
   
acrolcar Od svog osnivanja, 1970. godine, AcRolcar nudi dijelove za originalnu ugradnju za talijanske i druge marke automobila. U posljednjih nekoliko godina kompanija zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda i konkurentnim cijenama utvrđuje svoje pozicije kako na lokalnom tako i na međunarodnom tržištu.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17