Filteri

hengst

Hengst je postojan snabdjevač međunarodne automobilske industrije, izrađuje proizvode prema najvišim standardima za OEM (originalni proizvođač opreme) kao i za svjetsko tržište auto dijelova. Hengst je takođe lider na polju ventilacije kartera, na polju filtriranja ulja, goriva, zraka. Desetljeća ekspertize u tehnologiji filtracije također je posebno traženo i u industrijskom sektoru kao i kod primjene u primjeni pročišćivača za okoliš. Posebno prilagođena rješenja mogu se primjeniti u gotovo svim područjima.
   

mid

Meat & Doria osnovana je davne 1945. godine. Njezin asortiman proizvoda vrlo je bogat i iz njega izdvajamo: lambda sonde, električne pumpe goriva (vanjske i unutarnje), setove za popravak rasplinjača (karburatora), setove za popravak monoinjectora, elektronike paljenja, membrane, brtve, vakuum regulatore, električne ler dizne i nosače rasplinjača. Od 1988. Godine, kako bi poboljšala svoj proizvodni proces i u potpunosti zadovoljila klijente, Meat & Doria ulaže u dobijanje certifikata ISO i u toku 2000. godine dobija certifikat UNI EN ISO 9002.
   
unico 1974. godine utemeljena je današnja kompanija MANN+HUMMEL BA sa ciljem razvoja i proizvodnje filtera i sistema za prečišćavanje u automobilskoj industriji, koja je do 2005. godine nosila naziv UNICO FILTER d.d. Tešanj po istoimenom brendu. UNICO FILTER brend u svom asortimanu broji preko tisuću tipova filtera, među kojima su filteri zraka, ulja, goriva, kabine i ostali.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17