Kočioni sistem

ate

ATE je najpoznatija robna marka njemačke tvrtke Continental Teves-jednog od najvećih svjetskih proizvođača kočionih sustava. Originalna ATE kvaliteta nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer jamči optimalnu izvedbu kočenja. Zbog iznimne kvalitete kojom se odlikuje ATE kočioni program, ovaj brand je najčešće prvi izbor proizvođača automobila, zbog čega je dobio lidersku poziciju na svjetskom tržištu, osobito na području kontrole kočenja (hidraulika) i kočnica kotača.
   

barum

Barum je stari češki proizvođač koji je od 1998. godine u sastavu Continental Grupe. Proizvodni pogoni Baruma su jedni od najmodernijih u svijetu i u njima Continental proizvodi najzahtjevnije proizvode. Barum je, pripojivši se svjetski poznatoj marki Continental, osjetno dobio na kvaliteti i imageu. U svom asortimanu imaju bogatu ponudu kočionih sistema, diskova, disk pločica, kočionih crijeva i dr. nižeg cijenovnog ranga.
   
l003 QUINTON HAZELL postoji od 1946. sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Snabdijeva svjetsko tržište veoma širokom paletom proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju ISO14001 standard. QH proizvodi se u sve većem broju ugrađuju pri proizvodnji automobila zahvaljujući prepoznatljivom OE kvalitetu.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17