Pogon točka i vješanje

TRUCKTEC

 

TRUCKTEC je osnovana 1989. godine u Saarbrjukenu. Tada sa spektrom proizvoda samo za kamione marke Mercedes, a u slijedećih nekoliko godina lepeza proizvoda se širi sa dijelovima za automobile i prikolice marke Mercedes. Uskoro širenje poslova firme vodi do uvođenja sistema za kvalitet po DIN EN ISO 9001:2000, poslije čega slijedi razrađivanje dijelova za marke Volkswagen, BMW, Audi, Seat i Škoda. 2005 godine kompanija postaje partner Tec Doc-a.
   

17

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   

akron malo

Spa Malo je na tržištu automobilskih dijelova od 1947.godine. Postaje lider na tržištu u proizvodnji gumenih, gumeno-metalnih dijelova kao i semeringa, hidraulično kočionih dijelova, kočionih crijeva, sajli i španera. Spektrom proizvoda koji se smatra jednim od najširih na tržištu, MALO ima mogućnost da trguje sa više od 27 000 artikala smještenih na 6000 m2 površine centralnog magacina u Milanu i 15 radionica strateški lociranih u Italiji i izvan nje.
   

l004

Skromni počeci obiteljske tvrtke osnovane od strane gosp. Ferdinanda Bilsteina 1844 god. razvili su se u respektabilnu, dinamičnu i modernu kompaniju sa kontinuiranim rastom. Proizvodnja obuhvaća preko 45.000 različitih rezervnih dijelova za Njemačke, Europske i Azijske aute: dijelove glava motora, ležajeve kotača, centralne ležajeve, španere, dijelove ovjesa, nosače motora, gumi-metalne dijelove, vodene pumpe i dr.
   

l003

QUINTON HAZELL postoji od 1946. sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Snabdijeva svjetsko tržište veoma širokom paletom proizvoda visokog kvaliteta koji zadovoljavaju ISO14001 standard. QH proizvodi se u sve većem broju ugrađuju pri proizvodnji automobila zahvaljujući prepoznatljivom OE kvalitetu.
   

ruville

RUVILLE je sustavni dobavljač za dijelove pogonskog remenja i setove ležajeva kotača, koji su razvijeni ukorak s posljednjim tehničkim inovacijama.
Kompletan asortiman Ruville proizvoda nalazi se na visokoj razini kvalitete koja u potpunosti odgovara kvaliteti prve ugradnje. Ruville je dobavljač visokoizdržljivih i dugotrajnih  zamjenskih dijelova, osobito dijelova pogonskog remenja koji se testiraju i atestiraju u skladu s najstriktnijim standardima.
   
skf SKF je vodeći svjetski snabdjevač proizvodima, rješenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovan je 1907. U Švedskoj i u svom sastavu ima preko 100 proizvodnih jedinica širom svijeta. SKF u svojoj ponudi ima i ležajeve amortizera koji su važan čimbenik za sigurnost vašeg vozila prilikom samog upravljanja vozilom.

 

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17