Priprema i dovod goriva

mid

Meat & Doria osnovana je davne 1945. godine. Njezin asortiman proizvoda vrlo je bogat i iz njega izdvajamo: lambda sonde, električne pumpe goriva (vanjske i unutarnje), setove za popravak rasplinjača (karburatora), setove za popravak monoinjectora, elektronike paljenja, membrane, brtve, vakuum regulatore, električne ler dizne i nosače rasplinjača. Od 1988. Godine, kako bi poboljšala svoj proizvodni proces i u potpunosti zadovoljila klijente, Meat & Doria ulaže u dobijanje certifikata ISO i u toku 2000. godine dobija certifikat UNI EN ISO 9002.
   

24

Motor Service International je grupacija pod čijim okriljem se nalazi marka Pierburg. Kao dugogodišnji partner automobilskoj industriji, Pierburg razvija inovativne komponente i sistemska rješenja u oblasti dovoda vazduha i kontrole emisije za ulje, vodu i vakum pumpe. Niske emisije, smanjena potrošnja goriva, pouzdanost, kvalitet i bezbjednost su snage koje pokreću inovacije ovog prestižnog proizvođača.
   
Monark Monark Diesel GmbH & Co KG  je njemački proizvođač auto dijelova sa najvećim akcentom na sisteme za ubrizgavanje. Asortiman Monark Diesel proizvoda: pokretači, alternatori i dijelovi, rasvjetna tijela, oprema za vozila, dijelovi za pumpe visokog pritiska i drugo.
   
bosch Rezervni dijelovi Bosch oduševljavaju svojim kvalitetom, pouzdanošću i inovativnom tehnologijom. U serijsku proizvodnju kreću tek nakon što ispune vrlo strogo postavljene uslove. Sa najsuvremenijim sijalicama, metlicama brisača i kočionim sistemima, Bosch nudi visoko kvalitetne rezervne dijelove za sigurniju i udobniju vožnju. Dostupni su za gotovo sve vrste vozila u istom prvoklasnom kvalitetu kao dijelovi originalne ugradnje.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17