Svječice i grijači

nkg

NGK je vodeći svjetski proizvođač svjećica i grijača za motore sa unutarnjim izgorijevanjem, osnovan 1936. godine. NGK svjećice predstavljaju vrhunac tehnologije koji uključuje korištenje materijala kao što su platina, volfram, srebro i zlato, a intervali izmjene penju se i do 100.000 km na pojedinim motorima. NGK svjećice možete naći u gotovo svakom vozilu kao prvu ugradnju.
   

eyq

EYQUEM  je dio BERU Group-a,  lidera proizvodnje svećica, grijača i kablova za benzinske i dizel motore, sa širokim spektrom proizvoda koji odgovaraju svim zahtjevima iz svijeta proizvođača motora. Stogodišnja suradnja sa automobilskim kompanijama rezultirala je najvišom kvalitetom i brojnim prvim ugradnjama u većini europskih vozila. Isto tako nudi OE kvalitetu (kvalitetu prve ugradnje) za sva ostala vozila.
   

beru

Skoro 100 godina tvrtka Beru je vođena tehnološkim iskustvom i željom za inovacijama, te je danas priznati partner u automobilskoj industriji na području tehnologije paljenja za benzinske motore i na području tehnologije hladnog starta za dizel motore. Beru proizvodni asortiman sadrži više od 4500 artikala. Gotovo svi poznati proizvođači automobila, komercijalnih vozila i motocikala opremaju svoja vozila originalnim Beru proizvodima koji ispunjavaju visoke kvalitativne kriterije.
   

iskra

Iskra Avtoelektrika je slovenačka kompanija koja ima tradiciju dužu od 40 godina. Ova kompanija, osnovana 1960. godine, kontinuirano se prilagođavala promjenljivim potrebama tržišta, pa je tako vremenom prerasla od lokalnog proizvođača do globalnog proizvođača elektrike za motorna vozila koji svoje proizvode plasira širom svijeta. Iskra Avtoelektrika je proizvođač startera, generatora, elektronskih pogonskih sistema, mehatronik sistema i dijelova za automobilsku i druge industrije.
Iskra Avtoelektrika razvija, proizvodi i distribuira svoje proizvode na globalnom nivou, putem vlastitih proizvođačkih i distributivnih mreža, kako za ’’industrijske’’ kupce, tj. za prvu ugradnju, tako i za tržište rezervnih dijelova.
Iskra nudi širok proizvodni asortiman elektrike za automobilsku industriju, pokrivajući potrebe kupaca na poljima startera, alternatora i njihovih dijelova.

   
Monark Monark Diesel GmbH & Co KG  je njemački proizvođač auto dijelova sa najvećim akcentom na sisteme za ubrizgavanje. Asortiman Monark Diesel proizvoda: pokretači, alternatori i dijelovi, rasvjetna tijela, oprema za vozila, dijelovi za pumpe visokog pritiska i drugo.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17