Ventilacija i hlađenje

17

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   

cargo

Holger Christiansen A/S je osnovan 1963. godine u Danskoj. Sa glavnim uredom u Esbjergu, već je 40 godina dobavljač automobilskih dijelova. Tijekom tih godina iskristalizirale su se dvije tvrtke kćeri: CARGO i HC Parts. Sa više od 30 000 kataloških brojeva i 17 kataloga, CARGO je jedan od vodećih europskih dobavljača automobilskih dijelova. Vremenom je tvrtka CARGO prerasla granice Danske i danas posluje diljem svijeta sa svojim podružnicama u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Francuskoj, Italiji, SAD-u, Poljskoj i Slovačkoj.
   
r134a R134a je pouzdano rashladno sredstvo, koje se već duže vrijeme koristi u automobilskim klima uređajima. Ne sadrži klor, što ga čini stabilnijim od R12 i ne predstavlja opasnost po ozonski omotač. R134a nije ni zapaljiv ni otrovan.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17