Kardanski prijenos

transpart

Akkussan je u automobilskoj industriji rezervnih dijelova od 1969. godine. Naša tvrtka je vodeći automobilski dobavljač koji proizvodi centralne nosače kardana i plasira ih na tržišta s kupcima u 32 različite zemlje. Akkussan proizvodi centralne nosače kardana za sve vrste vozila.
   

auger

Auger je njemački proizvođač rezervnih dijelova za gospodarska vozila.
Kako bi u svakom trenutku zadovoljili najviše tržišne standarde, proizvodi se konstantno razvijaju i preispituju te na taj način doprinose povećanoj sigurnosti na cestama i zadovoljavaju potrebe kupaca. Auger je jedan od svjetskih vodećih  proizvođača i dobavljača autodijelova za osobna i teretna vozila. Auger je sinonim za  kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovativnost više od 160 godina. U svojoj ponudi nude 20.000 različitih artikala.
   

l004

Febi bilstein je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila. Više od 160 godina brend održava kontinuitet, kvalitet, uslugu, pouzdanost i inovacije. Kao nezavisno tradicionalno poduzeće može da vam ponudi ekspanzivni program od preko 20.000 rezervnih dijelova koji je dostupan u preko 130 zemalja. Osim toga, febi ima svoja predstavništva ili iskusnog partnera u preko 69 zemalja. Od upravljačke, motorne i kočne tehnike, tehnike šasija i učvršćivanja točkova do autoelektrike i pneumatike – kod firme febi bilstein će te naći sve za profesionalno servisiranje vozila - putničkih vozila, kamiona, autobusa, prikolica, poluprikolica i malih transportera svih aktuelnih marki i modela. Ima reputaciju pouzdanog partnera veleprodaja i radionica na tržištu rezervnih dijelova.
   
17 Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   
della concordia Tvrtka je osnovana 1970. godine u Bologna, Italija, kao mala radionica za obradu željeza. S obzirom na sve veću potražnju, Ugo Della Concordia, osnivač i sadašnji vlasnik, odlučio je proizvoditi križeve kardana za prijenosne osovine, aktivnosti koje još uvijek obavlja uz pomoć svoje obitelji. Tijekom godina tvrtka je rasla i danas proizvodi u tvornici na površini od 2000 četvornih metara.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17