Kočioni sistem

l004

Febi bilstein je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila. Više od 160 godina brend održava kontinuitet, kvalitet, uslugu, pouzdanost i inovacije. Kao nezavisno tradicionalno poduzeće može da vam ponudi ekspanzivni program od preko 20.000 rezervnih dijelova koji je dostupan u preko 130 zemalja. Osim toga, febi ima svoja predstavništva ili iskusnog partnera u preko 69 zemalja. Od upravljačke, motorne i kočne tehnike, tehnike šasija i učvršćivanja točkova do autoelektrike i pneumatike – kod firme febi bilstein će te naći sve za profesionalno servisiranje vozila - putničkih vozila, kamiona, autobusa, prikolica, poluprikolica i malih transportera svih aktuelnih marki i modela. Ima reputaciju pouzdanog partnera veleprodaja i radionica na tržištu rezervnih dijelova.
   

17

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   
   
Don1 Don je njemački proizvođač, sa sjedištem u Leverkusen-u i jedan od vodećih svjetskih brandova u proizvodnji kočionih sistema s pedigreom koji se proteže unatrag više od 100 godina. S reputacijom jednog od najkvalitetnijih proizvođača, Don ostaje na vrhu ponuđača, pružajući kočiona rješenja za teretna vozila, prikolice, autobuse i drugo.
   

jurid

Jurid kompanija je član grupacije Honeywell koja je osnovana 1904. godine. Sam Jurid je osnovan 1914. godine u Hamburgu. Proizvodni program obuhvaća disk pločice i pakne. Kočioni sustavi njemačke marke Jurid već gotovo sto godina drže premac u kočnim sustavima vozila. Jurid drži najveći broj prvih ugradnji u vozilima. Zahvaljujući trima klasama kočionih pločica i obloga koje nudi u više od tisuću kataloških brojeva, Jurid je našao primjenu u gotovi svim osobnim i kombi vozilima. Kvaliteta pločica D u potpunosti zadovoljava kočione kvalitete te je namijenjena vozilima niže klase. Kvaliteta J je namijenjena svim vozilima te je kao takva našla mjesto u ugradnji kočnih sustava gotovo svih vozila.
   

auger

Auger je njemački proizvođač rezervnih dijelova za gospodarska vozila.
Kako bi u svakom trenutku zadovoljili najviše tržišne standarde, proizvodi se konstantno razvijaju i preispituju te na taj način doprinose povećanoj sigurnosti na cestama i zadovoljavaju potrebe kupaca. Auger je jedan od svjetskih vodećih proizvođača i dobavljača autodijelova za osobna i teretna vozila. Auger je sinonim za  kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovativnost više od 160 godina. U svojoj ponudi nude 20.000 različitih artikala.
   
ate ATE je najpoznatija robna marka njemačke tvrtke Continental Teves-jednog od najvećih svjetskih proizvođača kočionih sustava. Originalna ATE kvaliteta nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer jamči optimalnu izvedbu kočenja. Zbog iznimne kvalitete kojom se odlikuje ATE kočioni program, ovaj brand je najčešće prvi izbor proizvođača automobila, zbog čega je dobio lidersku poziciju na svjetskom tržištu, osobito na području kontrole kočenja (hidraulika) i kočnica kotača.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17