Kvačila i priključci

31

Marka Sachs iz korporacije ZF ima status jedne od najtraženijih na tržištu, upravo zbog besprijekornog kvaliteta koji nudi u prenosu snage i sistema vješanja. Vrhunska tehnologija, kao i organizacija u proizvodnji, samo su neki od razloga što se SACHS koristi u prvoj ugradnji kod većine proizvođača automobila u svijetu. Na slobodnom tržištu autodijelova, možete imati potpuno povjerenje u ovu robnu marku, baš kao i milioni vozača širom svijeta.
   

luk

Povijesno gledajući, suštinski posao LuK (njem. "Lamellen und Kupplungsbau" - hrv. "Proizvođači lamela i kvačila") tvrtke jesu - kvačila, te ostali pripadajući dijelovi još od 1965. godine kada je LuK i osnovan. Svaki četvrti automobil na svijetu koji siđe s proizvodne trake ima ugrađeno LuK kvačilo. LuK proizvodi u 17 zemalja: Njemačkoj, Francuskoj, Brazilu, Velikoj Britaniji, Indiji, Kini, Koreji, Meksiku, Južnoj Africi, Mađarskoj i u SAD-u. Kompanija je osnovana u saradnji sa Schaeffler braćom u Bühl, Njemačka 1965. i bila je na vrhu inženjerstva već od kako se njen prvi inovativni proizvod pojavio na tržištu – opružno kvačilo sa dijafragmom.
   

valeo

Valeo je jadan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila u svijetu.  Jedna od glavnih karakteristika ove tvrtke su: inovativnost, kvaliteta i pouzdanost. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećem u svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo. Osim navedenog, Valeo je svjetski lider u proizvodnji elektro pokretača, alternatora, elektronike, disk pločica, kočionih diskova i ostalih proizvoda automobilske industrije. Sjedište tvrtke Valeo nalazi se u Francuskoj (Parizu), no prisutan je u cijelom svijetu kroz 27 zemalja.
   

ate

ATE je najpoznatija robna marka njemačke tvrtke Continental Teves-jednog od najvećih svjetskih proizvođača kočionih sustava. Originalna ATE kvaliteta nudi maksimalnu sigurnost u bilo kojoj situaciji vožnje, jer jamči optimalnu izvedbu kočenja. Zbog iznimne kvalitete kojom se odlikuje ATE kočioni program, ovaj brand je najčešće prvi izbor proizvođača automobila, zbog čega je dobio lidersku poziciju na svjetskom tržištu, osobito na području kontrole kočenja (hidraulika) i kočnica kotača.
   

17

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   
cojali Cojali, španjolska kompanija koja se polako i temeljno razvijala, danas moze da vam ponudi kvalitetne proizvode kao što su kocioni cilindri, ventili, pojačivaći kvačila, isušivači zraka, regulatori pritiska kao i sve prateće setove za reparaciju istih uz pouzdanost i garanciju od 24 mjeseca. Prestižni program Cojalija su Visko ventilatori za tradicionalna i suvremena teretna vozila. Svojim kvalitetom i cijenom su napravili nagli skok na tržištu u odnosu na sve druge proizvođače.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17