Točkovi i vješanje

skf

SKF je vodeći svjetski snabdjevač proizvodima, rješenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovan je 1907. U Švedskoj i u svom sastavu ima preko 100 proizvodnih jedinica širom svijeta. SKF u svojoj ponudi ima i ležajeve amortizera koji su važan čimbenik za sigurnost vašeg vozila prilikom samog upravljanja vozilom.
   

l004

Febi bilstein je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila. Više od 160 godina brend održava kontinuitet, kvalitet, uslugu, pouzdanost i inovacije. Kao nezavisno tradicionalno poduzeće može da vam ponudi ekspanzivni program od preko 20.000 rezervnih dijelova koji je dostupan u preko 130 zemalja. Osim toga, febi ima svoja predstavništva ili iskusnog partnera u preko 69 zemalja. Od upravljačke, motorne i kočne tehnike, tehnike šasija i učvršćivanja točkova do autoelektrike i pneumatike – kod firme febi bilstein će te naći sve za profesionalno servisiranje vozila - putničkih vozila, kamiona, autobusa, prikolica, poluprikolica i malih transportera svih aktuelnih marki i modela. Ima reputaciju pouzdanog partnera veleprodaja i radionica na tržištu rezervnih dijelova.
   

auger

Auger je njemački proizvođač rezervnih dijelova za gospodarska vozila.
Kako bi u svakom trenutku zadovoljili najviše tržišne standarde, proizvodi se konstantno razvijaju i preispituju te na taj način doprinose povećanoj sigurnosti na cestama i zadovoljavaju potrebe kupaca. Auger je jedan od svjetskih vodećih  proizvođača i dobavljača autodijelova za osobna i teretna vozila. Auger je sinonim za  kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovativnost više od 160 godina. U svojoj ponudi nude 20.000 različitih artikala.
   

17

Wulf Gaertner Autoparts AG proizvodi i prodaje pod markom MEYLE rezervne dijelove vrhunskog kvaliteta za putnička, kombi i teretna vozila. Njihova specijalnost su HD dijelovi, odnosno poboljšana verzija originalnih dijelova koji se nisu pokazali kao dovoljno dobri. Kvalitet proizvoda MEYLE dokazan je širom svijeta i u cijeloj automobilskoj industriji. Svi MEYLE HD dijelovi dolaze sa garancijom od 4 godine.
   
TRUCKTEC TRUCKTEC je osnovana 1989. godine u Saarbrjukenu. Tada sa spektrom proizvoda samo za kamione marke Mercedes, a u slijedećih nekoliko godina lepeza proizvoda se širi sa dijelovima za automobile i prikolice marke Mercedes. Uskoro širenje poslova firme vodi do uvođenja sistema za kvalitet po DIN EN ISO 9001:2000, poslije čega slijedi razrađivanje dijelova za marke Volkswagen, BMW, Audi, Seat i Škoda. 2005 godine kompanija postaje partner Tec Doc-a.
 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17