Zemljište & Tlo

kultivatorfull

Husqvarna Tillers

Povremeno treba kultivisati zemljište kako biste podstakli rast biljaka. Pomoću Husqvarna motorizovane freze posao ćete obaviti savršeno i uz minimalan napor. Zbog optimalne težine i veličine izuzetno su laki za rukovanje, upravljanje, transport i spremanje.

tlo1111

HUSQVARNA TF 334

Jednostavan za rukovanje i pouzdan kultivator sa svim osnovnim funkcijama. Snažan i pouzdan Subaru motor sa hodom unazad će vam olakšati rad. Odvojivo kućište prenosa sa mogućnošću podmazivanja garantuje dug životni vijek. Zaštita za biljke i podesive ručke su dio standardne opreme. Odličan izbor za amatere baštovane i kupce koji cijene praktičnost i pouzdanost. Plug sa metalnim točkovima kao opcijom.

Subaru, Lanac/Ručno, 80 cm, 56 kg

tlo1111aa.jpg

HUSQVARNA 356BTx

Husqvarna 356BTx je novi, revolucionarni koncept komercijalnih duvača. Najbolje performanse omogućavaju E-TECH® II motor, tiha tehnologija i jedinstvena ergonomija. Husqvarna 356BTx je opremljen kontrolom gasa montiranom na izlaznu cijev.

51,7 cm³, 13,4 m³/min, 79,13 m/s, 10,4 kg

lisce

HUSQVARNA 580BTS
Husqvarna 580BTS je najsnažniji komercijalni leđni duvač dizajniran za najzahtjevnije korisnike. Veliki protok zraka i velika brzina izduva osigurani su efikasnim dizajnom propelera u kombinaciji sa snažnim X-Torq® motorom. Filter zraka za komercijalnu uporabu garantuje bezbrižnu dugotrajnu upotrebu. Široke naramenice sa pojasom za najveću moguću udobnost.

75,6 cm³, 25,7 m³/min, 92,2 m/s, 11,8 kg

lisce1

HUSQVARNA 125BVx
Efikasan ručni duvač koji kombinuje veliku snagu duvanja sa lakoćom rukovanja. Idealan za kućevlasnike. Dobro izbalansiran i lak za manevrisanje zahvaljujući izlaznoj cijevi u ravni. Lak za startovanje sa Smart Start® tehnologijom. Isporučuje se sa pljosnatim i okruglim nastavkom cijevi. Dodatak za usisavanje uključen.

28 cm³, 12,03 m³/min, 76 m/s, 4,35 kg

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17