Castrol

castrolbaner

Danas je Castrol jedna od najvećih legendi cesta i trkačkih staza. Za svako vozilo, od malog osobnog automobila do bolida Formule 1, postoji posebno prilagođeno Castrol ulje. Castrol odigrava važnu ulogu u zadovoljavanju Vaših svakodnevnih prijevoznih potreba, isporučujući motorna i mjenjačka ulja, tekućine za kočnice i spojke, sredstva protiv zamrzavanja, sredstva za hlađenje, maziva – prilagođena raznolikim lokalnim potrebama. CIAK, kao ovlašteni distributer za RH, u ponudi ima motorna ulja za osobna vozila, za teretna vozila i strojeve, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne, četverotaktne brodske i izvanbrodske motore.

castrol MAGNATEC-15W-40

CASTROL MAGNATEC 15W/40

Castrol Magnatec A3/B3 15W-40 je motorno ulje mineralne osnove koje omogućava bolju zaštitu motora u svim uvjetima rada. Preporuča se za suvremene benzinske i dizel motore. Djeluje od trenutka kad upalite motor zbog jedinstvenog sintetskog estera koji prianja uz površinu motora poput magneta i tako omogućava bolju zaštitu motora. Castrol Magnatec15w/40 zahvaljujući formuli "Inteligentnih Molekula", jamči trajnu zaštitu od trenutka paljenja što predstavlja nastavak provjerenih rješenja primijenjenih u Castrol GTX3 Protectionu.

Viskozitet: SAE 15W-40
Specifikacije/Odobreno po: ACEA A3/B3; API SL/CF; VW 505 00; MB 229.1.

12x1L, 4x4L

castrol MAGNATEC

CASTROL MAGNATEC 10W-40

Castrol Magnatec 10W-40 je polu-sintetičko ulje koje, zahvaljujući formuli "Inteligentnih Molekula", jamči trajnu zaštitu motora od trenutka paljenja. Klasa kvalitete: API SL/CF, ACEA A3/B3 Specifikacije: MB 229.1, VW 505.00

SVOJSTVA: Namijenjeno za tradicionalne benzinske motore, prilagođeno benzinskim motorima koji zahtijevaju uporabu polu-sintetičkih ulja i mogućnost miješanja sa svim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM.

KORIST: Jamči veću od drugih ulja zaštitu u kritičnoj fazi paljenja, lijepi se za dijelove motora stvarajući trajni uljani film koji štiti od trenutka kad smo okrenuli ključ, veže se s površinom metala da bi dijelovi motora mogli biti otporniji na habanje i štiti u svim uvjetima i stilovima vožnje

12x1L, 4x4L

castrol MAGNATEC-DIESEL

CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W-40

Castrol Magnatec Diesel 10W-40 je polu-sintetičko motorno ulje za visokotlačne automobile s formulom "Inteligentnih Molekula". Klasa kvalitete: API CF, ACEA A3/B3 Specifikacije: MB 229.1, VW 505.00

SVOJSTVA: To je polu-sintetičko ulje s formulom "Inteligentnih Molekula", prilagođeno tradicionalnim visokotlačnim motorima opremljenim također turbo punjačima i intercoolerima i za jedinice koje zahtjevaju uporabu polu-sintetičkih ulja Mogućnost miješanja sa svim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM.

KORISTI: Učinkovita zaštita visokotlačnih motora u kritičnoj fazi paljenja, učinkovitost i elastičnost motora i aktivna i trajna zaštita u svim uvjetima i stilovima vožnje

12x1L, 4x4L, 4x5L

castrol MAGNATEC-DIESEL-5W-40

CASTROL MAGNATEC DIESEL 5W-40

Castrol Magnatec Diesel 5W-40 je potpuno sintetičko ulje s formulom "Inteligentnih Molekula" koje je namijenjeno za visokotlačne motore. Klasa kvalitete: API CF, ACEA A3/B3/B4, C3 Specifikacije: MB 229.31, VW 505.00

SVOJSTVA: Popuno sintetička tehnologija s "Inteligentnim Molekulama", prilagođeno suvremenim motorima opremljenih turbo punjačima, intercoolerima, izravnim ubrizgavanjem goriva i Common-Rail sustavima, namijenjeno za motore s filtrima čestica i mogućnost miješanja sa svim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM.

KORISTI: Dodatna zaštita od habanja, zahvaljujući formuli "Inteligentnih Molekula", visoka učinkovitost i elastičnost visokotlačnog motora, štednja goriva, veća učinkovitost diesel motora u trenutku paljenja na niskim temperaturama i iznimna čistoća visokotlačnih motora

12x1L

castrol MAGNATEC-C3

CASTROL MAGNATEC C3 5W-40

Castrol Magnatec 5W-40 je potpuno sintetičko ulje koje, zahvaljujući formuli "Inteligentnih Molekula", jamči stalnu zaštitu motora od trenutka paljenja. Magnatec s formulom "Inteligentnih Molekula" će se pobrinuti da vaš automobil duže ostane u savršenoj formi.
Klasa kvalitete: API SM/CF, ACEA A3/B3/B4, C3 Specifikacije: MB 229.31, VW 502.00/505.00

SVOJSTVA: To je potpuno sintetička tehnologija s formulom "Inteligentnih Molekula", prilagođeno suvremenim motorima opremljenim turbo punjačima, intercoolerima, izravnim ubrizgavanjem goriva, preporučamo također za najsuvremenije pogonske jedinice opremljene trostaznim katalizatorima i mogućnost miješanja sa svim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM.

KORISTI: Jamči zaštitu motora u kritičnoj fazi paljenja, lijepi se za dijelove motora stvarajući trajni uljani film, aktivno štiteći kroz cijelo vrijeme rada motora, posebno koristan u gradskoj vožnji, utječe na manju potrošnju goriva čak do 2,5 % u odnosu na konvencionalna ulja, univerzalno ulje koje štiti motor na svim temperaturama, u svim uvjetima i za sve stilove vožnje i učinkovita zaštita u trenutku paljenja na niskim temperaturama.

12x1L, 4x4L

castrol EDGE-TURBO-DIESEL

CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W-40

EDGE Turbo Diesel 5W-40 je stvoren da bi ispunio zahtjeve automobila tipa VW i Audi s dieselovim motorima koji zahtijevaju specifikaciju VW 505.01.
Štiti visokotlačne motore kako s izravnim ubrizgavanjem, tako i motore opremljene sustavom pumpa-brizgaljka (PD). Može biti rabljeno u automobilima drugih proizvođača opremljenih diesel motorima (bez filtera DPF). Ulje ne bi trebali rabiti u PD modelima s produženim intervalima promjene ulja (označenim brojevima QG1 u broju šasije VIN – detalje provjeriti u uputama za uporabu automobila). Za više navedene modele je namijenjen Castrol EDGE 5W-30 koji ispunjava zahtjeve 504 00 i 507 00. Prilikom uporabe Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40 preporučamo promjenu ulja nakon 15 000 km ili jedanput godišnje.

Klasa viskoznosti: SAE 5W-40 Klasa kvalitete: API SL/CF Specifikacije: VW 502.00/505.00/505.01, Ford WSS-M2C917-A

Štiti od opasnih naslaga u motoru, otporan je na ekstremna termička opterećenja i visoki tlak koji vlada u motoru sa sustavom pumpa-brizgaljka, specijalna formula koja podržava ispravan rad motora, specijalistički proizvod za VW automobile s diesel motorom i mogućnost miješanja sa svim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM

12x1L, 4x4L

castrol EDGE

CASTROL EDGE 5W-30

Najnovija tehnologija i najviše specifikacije kvalitete.
Potpuno sintetičko ulje, koje koristi najnovije tehnologije te uvodi nove standarde čistoće motora i jamči sniženje emisije ispušnih plinova i bolju zaštitu okoliša. Primijenjena tehnologija produžava trajnost katalitičkih sustava koji smanjuju emisiju štetnih ispušnih plinova. Castrol EDGE 5W-30 prikladan je kako za diesel, tako i za benzinske motore, a ujedno ispunjava zahtjeve norma VW 504 00 i 507 00.
Zbog toga što ispunjava uvjete većine prethodnih norma koje je uveo Volkswagen, ulje može biti rabljeno i u novim i u starijim motorima. EDGE 5W-30, osim svojstava koja održavaju čistoću motora, posjeduje sustav koji štiti motor od habanja te jamči zaštitu modernih pogonskih jedinica FSI, TDI i turbo benzinskih motora.

Klasa viskoznosti: SAE 5W-30
Klasa kvalitete: ACEA B3
Specifikacije: MB 229.51,VW 504.00/507.00, BWM Longlife-04

SVOJSTVA: Dugotrajno održavanje čistoće motora – jamstvo niske emisije ispušnih plinova, najnovija tehnologija zaštite od habanja, bolja zaštita svih automobila VW, Audi, BMW i MB i motora s produženim intervalima zamjene ulja i mogućnost miješanja sa svim motornim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM

KORISTI: Manje onečišćenje okoliša zahvaljujući niskoj emisiji ispušnih plinova, smanjeno habanje motora i osjećaj sigurnosti umjesto straha od kvara i manji troškovi održavanja zahvaljujući: produženim razdobljima između pregleda smanjenoj potrošnji goriva.

12x1L, 4x4L

castrol EDGE-0W-30

CASTROL EDGE 0W-30

Potpuno sintetičko motorno ulje koje ispunjava najnovije standarde kvalitete. Namijenjeno je za većinu suvremenih pogonskih jedinica. Ovo ulje značajno poboljšava performanse motora u svim uvjetima vožnje, čak i u ekstremnim. Smanjuje potrošnju goriva i pouzdano štiti motor od habanja.

Klasa viskoznosti: SAE 0W-30
Klasa kvalitete: ACEA A3/B3/B4
Specifikacije: MB 229.3, 229.5; GM-LL-A-025, GM-LL-B-025;VW 502.00/503.01/505.00; BMW LL01.

SVOJSTVA: Dugotrajno održavanje čistoće motora – jamstvo niske emisije ispušnih plinova, najnovija tehnologija zaštite od habanja, bolja zaštita svih automobila VW, Audi, BMW i MB i motora s produženim intervalima zamjene ulja i mogućnost miješanja sa svim motornim uljima koja ispunjavaju specifikacije API SH, SJ, SL, SM

KORISTI: Manje onečišćenje okoliša zahvaljujući niskoj emisiji ispušnih plinova, smanjeno habanje motora i osjećaj sigurnosti umjesto straha od kvara i manji troškovi održavanja zahvaljujući: produženim razdobljima između pregleda smanjenoj potrošnji goriva.

12x1L, 4x4L

castrol SLX

SLX PROFESSIONAL POWERFLOW - VW LONGLIFE III 5W-30

Castrol SLX Professioanl Powerflow VW Longlife III 5W-30 je potpuno sintetičko motorno ulje izrađeno u suradnji s Grupom VW na osnovi niskog sadržaja pepela LOW SAPS za suvremene benzinske i diesel motore s filterima krutih čestica u inovativnoj tehnologiji Clean Performance Technology. Ulje koje preporuča Grupa VW.

Specifikacije: ACEA A3/B3/B4, VW 504.00/507.00

Vrline i koristi: reducira emisiju toksičnih spojeva u okoliš, produžava trajnost katalitičkih sustava za obradu ispušnih plinova, primjena Clean Performance Technology TM omogućava manju potrošnju goriva, Clean Performance Technology TM jamči održavanje visoke razine čistoće motora i DPF filtera, jamči ostvarivanje punih parametara motora tijekom cijele eksploatacije, osigurava učinkovitu zaštitu motora od habanja i snižava troškove eksploatacije vozila produžavanjem intervala izmjene i povećavanjem trajnosti DPF filtera.

12x1L, 4x4L

castrol TDA

CASTROL TDA

CASTROL TDA je aditiv za dizel gorivo razvijen za poboljšanje tečljivosti dizel goriva, naročito u zimskim uvjetima na temperaturama između -20°C do -30°C. Pored tečljivosti, kao dodataka gorivu Castrol TDA značajno doprinosi da ispušni sustav od ventila do ispuha bude čišći,omogućuje optimalnu zaštitu dizel partikulanog filtera (DPF) te poboljšava izgaranje i čišćenje injektora goriva te komore za izgaranje te tako doprinosi smanjenju emisije štetnih plinova u okoliš, također stišava i smiruje rad motora pri hladnom startu te smanjuje ukupnu potrošnju dizel goriva.

Castrol TDA se dodaje dizel gorivu u omjeru 1.000 litara goriva - 1 litar Castrol TDA.

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17