O nama

o nama panorama

Poduzeće Sofa MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvodača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne. Sa ponosom možemo reći da danas poslujemo na 5000 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da našim kupcima možemo ponuditi preko 50 000 različitih artikala od kojih izdvajamo:

- rezervne dijelove za putnički, gospodarski i poljoprivredni program,
- auto gume svjetski poznatih proizvođača,
- motorna i industrijska ulja iz programa Shell i Selenia,
- motorne pile i opremu iz programa Husqvarna i Stiga,
- skutere Keeway,
- poljoprivredne strojeve,
- sve potrebno za održavanje vašeg motornog ljubimca.

Sofa MM je od 2007. godine ovlašteni trgovac i serviser renomiranih marki vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia. Ponudu vozila upotpunili smo sa rabljenim vozilima raznih svjetskih proizvođača iz uvoza. Sa zadovoljstvom ističemo da smo uvoznici i rezervnih dijelova slijedećih brandova: Quinton Hazell, Febi Bilstein, Hengst, Ate, Monark Diesel, Meat & Doria, Meyle, Trucktec, Akron Malo, motornog i industrijskog ulja Shell, guma Double Coin i Trayal, te motornih pila Husqvarna. Naš asortiman upotpunjujemo proizvodima poznatih svjetskih marki kao što su: Mann-Filter, SKF, NGK, Hella Beral, Iskra, LUK, Sachs, guma Michelin, Continental, Barum, Sportiva, Sava, Semperit, Bridgestone, Firestone i drugih.

Prepoznatljivi smo po kvaliteti robe i asortimanu koji prodajemo te usluzi koju pružamo. Spremni smo na svaki oblik suradnje, posjetite nas i uvjerite se u prethodno navedeno!

 

  

smm footer1smm footer2basmm footer3

 

 footerlogo   designer17